Η συνεργασία μας με το μεγαλύτερο εργοστάσιο της Ολλανδίας Van Gennip Textilles

Μια εισαγωγική και εξαγωγική, οικογενειακή εταιρεία από την Ολλανδία ειδικευμένη σε ρούχα για μωρά, παιδιά, ύπνο, και παραλία. Δημιουργούν, σχεδιάζουν, παράγουν και διανέμουν τις 6 προσιτές μάρκες μόδας σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως σε πάνω από 1100 πελάτες όπως μπουτίκ, ηλεκτρονικά καταστήματα, πολυκαταστήματα και αλυσίδες.

Ένας οίκος ο οποίος συμπεριλαμβάνει 6 brands εκ των οποίων εκπροσωπούμε τα παρακάτω.

Dirkje | Koko Noko | Dj Dutchjeans |Charlie Choe | No way Monday

Η κάθε μάρκα με κοινό παρονομαστή το Ολλανδικό στυλ, ξεχωρίζει με τα ιδιαίτερα κομμάτια για urban εμφανίσεις προς όλες τις ηλικίες.

Αξιοσημείωτη η συλλογή της Dirkje με τη δημιουργία βιώσιμης συλλογής με βιολογικό βαμβάκι ώστε να αγκαλιάζει το δερματάκι των μωρών.

Ακόμη μια νέα είδηση του οίκου η δημιουργία του νέου Brand «No Way Monday» αποδεικνύοντας τη δυναμική του οίκου στην ανανέωση και την διαφορετικότητα. Το νέο brand δίνει έμφαση στον ξεχωριστό χαρακτήρα των παιδιών και στην ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης τους. Γιατί όπως υποστηρίζουν το να αισθάνεσαι καλά με το πως και το ποιος είσαι είναι το πιο σημαντικό και καλό είναι τα παιδιά να το αναγνωρίζουν από νωρίς.

Scroll to Top